Å være barn i Trondheim

17 mai i TrondheimTrondheim er ikke bare en fantastisk by for de voksne, den har også mye å by på for barna i byen.

Er det sånn at du har barn som trivs godt i sin egen hage, og du er en av de i Trondheim som har god boltreplass, kan du jo skaffe en trampoline fra Trampolinespesialisten.no. Da sørger du for timesvis med morro gjennom hele sommeren, for liten og stor. Å hoppe trampoline gir en god trening av muskler, balanse og koordinasjon.

Men de fleste barn syns også det er spennende å oppleve noe nytt og ikke minst lærerikt. De er nysgjerrige av natur og den nysgjerrigheten må man ta vare på, så hva annet kan man gjøre i Trondheim med barn?

Lekeland og badeland

Det er ikke mindre en to lekeland som barna dine kan boltre seg på i Trondheim. Leos Lekeland er for de minste og de kan boltre seg i hengebroer, lekerom og på trampoliner i timesvis, mens du sitter og slapper av med en kaffe. Eller finner du frem barnet i deg selv og blir med på leken?

I første etasjen på Sirkus Shopping, finner du Hiv O’Hoi Lekeland hvor du finner sjørøverskute, spiralsklie og kino. Stedet passer bra for barn opp til 10 år. Liker barna dine derimot å leke i et litt våtere element, finnes Pirbadet badeland som er Norges største innendørs badeanlegg med vannsklier, bølgebasseng, klatrevegg og utendørs boblebad.

Vitensenteret og museum

I trondheim finnes det også mye spennende og lærerike aktiviteter som for eksempel Vitensenteret som virkelig stimulerer til å øke kunnskapsnivået hos barn og voksne. Her finnes det mye spennende som du kan ta på, lukte, kjenne og gjøre. Elsker barna dine dyr? Da kan dere besøke Voll Gård som er en besøksgård med hester, kyr, sauer, geiter, høns, katter og kaniner som ungene kan kose seg med.

Sverresborg Trøndelag Folkemuseum har spennende dagsprogram med mange spennende tilbud. De har også en god del dyr på plass gjennom sommeren.

Det finnes også flere spennende parker ute hvor barna kan boltre seg, deriblant Ilaparken, Marinen og Ladeparken.

Det finnes med andre ord mer enn nok å gjøre for barn i Trondheim!