Rabatt på ferie

Hotellferie i sommer? Pass på at du ikke betaler for mye for ferien din! Det er fort gjort å se seg blind på de forskjellige nettsidene og etter å ha surfet etter det perfekte hotellet i evigheter, bare gir man opp og bestiller første og beste. Men har du tenkt å spare penger på reisen, er ikke dette måten å gjøre det på. Med hotels rabattkode og apollo rabattkode kan du spare penger på hotell i både inn og utland.

Ferier

Ferie

Hotels.com

Dette er en nettside som har både rabattkuponger, gode tilbud og muligheter til å samle opp gratis netter på hotell. Dette gjør at hotels.com er perfekt å bestille hos om du skal på ferie i for eksempel Trondheim eller andre norske byer. Ofte vil hotels.com ha mye lavere priser enn hotellene selv opererer med.

Denne sommeren kjører de kampanje med 40% avslag på hotelrom over hele verden. Dette gjelder reiser frem til 4 september, og du må bestille senest 21 Juli. De har ikke mindre enn 220 000 hoteller å velge mellom verden over.

Apollo.no

Liker du å planlegge ferien selv, eller ha muligheten til å booke alt hos en agent? Da kan apollo.no være stedet for deg. De har gode tilbud på reiser over hele verden, men de er også regnet som spesialister på reiser til Hellas. De har nå salg med hele 50% rabatt på reiser fra utvalgte flyplasser og til utvalgte reisemål. De har i utgangspunktet relativt lave priser, og du kan også få spennende ferier til spennende reisemål med all inclusive, hvilket vil si at du ikke betaler for mat og drikke på hotellene der du bor.

Ved å spare penger på denne måten kan du kanskje ha råd til mer spennende utflukter mens du er på ferie, slik at du får oppleve alt det feriemålet ditt har å by på.