Legg shoppingen til Trondheim

Trondheim er Norges tredje største by, og kan i likhet med din nettbutikk by på trivelig shopping i historiske strøk. Har du glemt igjen paraplyen hjemme, er det ingen grunn til panikk. Du finner mange kjøpesentre både i utkanten og i sentrum av byen. Dra til veteranene City Syd og Coop. Tar du buss i motsatt retning av byen, kan du velge mellom nyere sentere som City Lade og Sirkus Shopping. Begge har rundt 100 butikker hvor Sirkus Shopping er det nyeste med både lekekrok, konserter og TV-hjørne.

838828-trondheim-norway

I sentrum finner du mange nisjeforretninger side om side.

  • Ønsker du noe sentralt, finner du selve Trondheim Torg midt på torget i byen.
  • Ønsker du å utforske byen litt mer, finner du øverst i Nordre gate Mercur-senteret, og nederst finner du Byhaven med de litt eldre som målgruppe.
  • Ønsker du shopping nær kanalen på Solsiden, har du også et respektabelt kjøpesenter her, med butikker som Bolia, Høyer og andre litt dyrere merkebutikker.

Her finner du også Solsiden Spa, en perfekt anledning til selvpleie og en pause mellom all shoppingen.

Bakklandet finner du mange skatter som ingen andre har. Finn butikker som Sukker og SEAMS, som tilbyr brukskunstgjenstander bare for deg. Teamet bak nisjen Sukker har alle utdannelse og jobb innen klesdesign, illustrasjon, keramikk, grafisk design, industridesign og smykkedesign. Her kan du treffe andre og dele erfaringer, kunnskap og ideer mens du sikrer deg unike, selvlagde produkter. Hos SEAMS på nedre Bakklandet kan du finne klær og tilbehør til han som er håndplukket av selve hjernen bak konseptet, Magnus Holder Bjørk. Sett deg ned i butikken og les magasiner du ikke finner på Narvesen, eller hva med å ta med en sykkel fra Tokyobike hjem? Da blir han helt sikkert glad!

Ta også en tur innom butikkollektivet Pryd beliggende på Bakklandet. Hele sju designere har gått sammen og tilbyr sine kunder håndlaget brukskunst som smykker, vesker og klær. Du finner mange skatter ingen andre forretninger har her. Finn også flere bruktbutikker i sentrum som Sirkulus i Kjøpmannsgata, Tante Isabell i Fjordgata og hele 3 Fretex spredt rundt i byen. I sommermåneden finner du også bruktmarked på markedsplassen i Kjøpmannsgata hver søndag.

Husk gode skotøy på shoppingturen, eller hva med et nytt par? Ha en god tur!