Gjør din neste ferie til et eventyr

Gjør din neste ferie til et eventyr – reis til Kroatia på seilferie!

Har du noen gang drømt å leie seilbåt i Kroatia? Hvis du har det, er det nå enklere enn noen gang å gjøre drømmen til virkelighet. Har du ikke drømt om å leie seilbåt i Kroatia? Da er dette en mulighet til å oppdage et eventyr du ikke visste at eksisterte. Det finnes flere reisebyråer som tilbyr seiling i Kroatia, og dette for ulike målgrupper og innenfor ulike rammer. Man kan leie båt med eller uten mannskap. Båten kan være en yacht eller en av flere typer seilbåter. Det finnes mange typer reiser med ulike starthavner, endehavner og stoppesteder underveis på reisen. Uansett opplegg er man garantert et vakkert eventyr bestående av krystallklart blått hav, fantastisk vær, bading, god mat, sjarmerende øylandsbyer og mange spennende folk. 

Baugen kløyver Adriaterhavets bølger. Forholdene er ideelle, vinden er stabil og solen skinner. Jeg sitter ved roret og føler meg som en blanding av Ingrid Bergman og Jules Vernes hovedperson Kaptein Nemo. Ingrid Bergman, fordi det er ganske glamorøst å sitte ved roret i en luksuriøs seilbåt med vind i håret og med solbrente bein. Kaptein Nemo, fordi denne båten veier 13 tonn og er 14 meter lang. Og den er, for øyeblikket, helt under min kontroll.

Øya Mijet i Kroatia

Ditt eget eventyr

Noen nyttige nettsider for en slik ferie kan være moresailing.no eller croatiayachtclub.no. Her velger man sitt helt egne opplegg basert på hvor mange som skal reise, om du skal seile båten selv eller ikke, hvor lenge turen skal vare, og alle andre detaljer vedrørende ditt seileeventyr. Det er også muligheter for å investere i eller kjøpe sin egen seilbåt. Denne kan du deretter leie ut til andre som ønsker å oppleve Kroatia på denne måten. Det finnes vel ikke noe stort bedre enn å kunne realisere noen andres drømmer mens du tjener noen ærlige kroner underveis? Ta steget, realiser drømmen og planlegg og fullfør ditt eget eventyr til Kroatia.