Gi bort en uforglemmelig opplevelse i bryllupsgave

Er dere nygifte? Hva med å gi bort en uforglemmelig opplevelse i bryllupsgave. Det kan være i forbindelse med bryllupsreisen, eller det kan være noe dere gjør etter bryllupsreisen.

Om din bedre halvdel er en person som har det beste av materialle verdier han eller hun trenger, er det muligens en slik opplevelse som er den beste gaven man kan gi. Her er noen bryllupsgave-tips til hvilke opplevelser man kan gi bort:

Hundekjøring

Er dere glade i dyr? Er dere i tillegg glade i fart, spenning og eventyr? Hundekjøring blir definitivt en uforglemmelig opplevelse dere har sammen. Dere kan imidlertidig ikke være redde for litt kulde, snø og fysisk anstrengelse. Hvis dette er greit, er det ingenting som slår hundekjøring. Man kan kjøre selv eller sitte på hos erfarne hundekjørere. Turene er mellom 10 og 20 kilometer lange og tilbys på Geilo, Trysil, i Hemsedal og på Dovrefjell. Ingen forkunnskaper er nødvendig. Det garanteres en fantastisk naturopplevelse i lag med fantastiske dyr og mennesker.

Med vind i ansiktet ser du det vakre vinterlandskapet blafre forbi mens du hører lyden av mange små hundepoter mot snøen. Sjeldent får man en sjanse til å være i kontakt med naturen som denne turen gir deg. Å kjøre med hundespann er en uforglemmelig naturopplevelse. Under turen kan man bytte på å sitte på og nyte turen, og å kjøre hundespannet selv. Som sagt kreves det ingen erfaring med hundekjøring. Turleder kjører eget hundespann foran deg, og de andre følger etter.

Ved oppmøte får man ofte bli med på forberedelsene før turen. Etter at turlederen har gjort klar hundespannet, bærer det av sted i det flotte vinterlandskapet. Selve turen tar fra 50 minutter til opptil to timer, men man bør beregne litt ekstra tid til oppmøte og eventuell omkledning, Dette gjelder for alle de ulike turstedene. Hundekjøring er garantert en bryllupsgave man vil huske.

Hundekjøring

Norske vingårder

Dette er en perfekt gave til nygifte eller noen som har god grunn for å feire. Dette er den perfekte gaven om du ønsker å overraske din kjære med en romantisk tur for to. Denne opplevelsen er noe utenom det vanlige. Har du noen gang overnattet i en tønne? Soverommet på opplevelsen er et eksklusivt eikefat på 7500 liter som er fullt innredet. Fatet er hentet fra en vinkjeller i Tyskland. Fatet er 2,5 m i innvendig diameter, og er innredet med dobbeltseng for brudeparet. Veggene er av 8 cm tykke eikeplanker, og har vært brukt til lagring av vin i over 100 år.

Opplevelsen inkluderer også en herlig vinsmaking med tapas til, for slik må det jo være på en ekte vingård. Etter en god natts søvn i tønnen, kan man våkne til fuglekvitter og deilig frokost på vingården. Denne opplevelsen kan bookes til både helger og ukedager. Denne gaven er perfekt om man ønsker en genuin vingårdsopplevelse som likevel er godt rotfestet i gode, gamle Norge. Opplevelsen kan kjøpes som direkte opphold eller som gavekort for senere bruk, dersom dere ønsker det.