Å feriere i Norge

JernbanetorgetBor du i nord, kan det være ganske eksotisk å reise sørover. Kanskje til Oslo?

Oslo i seg selv er en fascinerende by med et spennende kulturliv, og historie. Selv klima er annerledes nede i sør, kontra i nord. Den ville naturen som finnes i de arktiske strøk er mer harmonisk i sør. Bølgene er ikke like brutale når de slår mot land men en ting er likt over alt, den blå himmelen.

Informasjon

Før du skal reise et sted, til og med i ditt eget land, er det viktig å gjøre research før du reiser. Dette kan gjøre at du sparer masse tid, krefter og ikke minst penger. Et sted å sjekke ut er hotelioslo.com, hvor du også kan booke hotell om du ønsker det. Om du vet hvilke områder av byen du skal oppholde deg i, så kan du booke hotell i det aktuelle området. Hotelloslo forteller deg hvilke hotell som ligger i de forskjellige områdene. Hvilke områder er mest aktuelle?

  • Sentrum. Dette inkluderer områder som Aker Brygge, Karl Johan og områder rundt her.
  • Frogner området med Majorstua, Frogner parken og Frogner badet
  • Grünerløkka med sitt yrende kafe-liv og trendy kles og interiørbutikker.
  • Grønland som er et område preget av et multikulturelt samfunn. Mye spennende mat og butikker her. Du finner også Munch museet og andre spennende museum i dette området.

Oslo som startpunkt

Skal du legge ut på en rundreise i Norge, eller verden for den slags skyld er Oslo et bra startspunkt. Dette fordi du her kan ta båt, fly eller tog til forskjellige destinasjoner i utlandet og ettersom tilbudet er såpass stort er det lett å finne billige billetter dit man skal. Det har heldigvis også blitt billigere å reise fra Nord-Norge til Oslo. Faktisk kan det være mye billigere å betale en reise til og fra Oslo, og så reise inn og ut av landet, fra Oslo. Om du for eksempel reiser med lavprisekspressen som er buss, kan du reise til Oslo fra 49 kr, om du bestiller billett tidlig nok. Da ønsker vi god tur!