En film i stille timer?

Det er ikke alltid det er like mye liv i Trondheim, selv om det er en spennende by med masse som skjer. Så hva gjør man når man først har muligheten til å slappe av? 

Ettersom Trondheim er en så allsidig by, med umiddelbar nærhet til alt fra spennende natteliv til vakre naturopplevelser, er det aldri mangel på noe å gjøre. Når det da er stille og du har valgt å ta deg en velfortjent pust i bakken og kose deg innenfor dine fire vegger?

  • Les en god bok! Det finnes mange gode bøker som du kan nyte godt krølla opp i sofakroken.
  • Du kan prøve ut filmleie på nett hos streamingtjenester som for eksempel film2home.
  • Høre på musikk! De fleste av oss hører på de samme tingene hele tiden, hva med å prøve ut noen nye artister?

Nå skal det sies at noe av det som er koseligst å gjøre sammen med andre, er nettopp det å se film. I dag er det også sånn at det spyttes i store penger på tv-serier som House of Cards og Game of Thrones, og som disse to seriene er det mange som lanseres gjennom streamingtjenester. Det å leie film og tv-serier på nettet eller gjennom streamingtjenester er stadig mer populært.

I en sesong av en tv-serie får du gjerne over 20 timer underholdning og det er delt opp i porsjoner på ca 42 min pr episode. Du blir kjent med karakterene i serien på en helt annen måte og da er det også lettere å engasjere seg om det er en tematikk man liker.

Mange av streamingtjenestene har også hele sesonger, gjerne hele serier liggende ute av de gamle seriene. Det betyr at du har mulighet til å oppdage gamle skatter som for eksempel Six Feet Under og Sopranos.