Bort fra Trondheim?

Operahuset i OsloNoen ganger trenger man nye impulser og da er det få ting som hjelper mer enn en reise!

Men det betyr ikke at du trenger reise rundt halve jordkloden. Nye impulser kan du få uansett hvor du reiser, og du skal ikke reise lengre enn et stykke sørover i eget land før du finner nye ting å utforske. Det finnes mange steder å utforske og her har du noen eksempel.

  • Oslo
  • Stavanger
  • Bergen
  • Kristiansand

Tur til Oslo?

Det er lett å komme seg til Oslo om man ønsker det, og det finnes billige billetter over alt, selvfølgelig avhengig av hvilke transportmiddel man velger, og hvorvidt det er i eller utenfor sesong. I januar er det ofte stort salg på flybilletter og ettersom det i utgangspunktet er blitt mye billigere å fly til Nord-Norge, er det nå omtrent samme priser som resten av landet.

Når du skal velge deg ut et hotell for reisen er det lurt å vite hva du skal i Oslo og hvor du vil tilbringe tiden din. Sørg for at det er et hotell som er i nærheten av kollektivtransport og severdigheter du vil se. Informasjon om hoteller i Oslo finner du på hotelloslo.info.

Det finnes mange gode hotell som ligger i bykjernen og da gjerne veldig nære kollektivtransport. Det er absolutt beste og billigste måten å komme seg rundt i byen på. Ved å bruke våre partnere vil du få prisgaranti og lave priser når du bestiller.

Vit hva du vil ha

Det er en ting som er med å sørger for misfornøyde hotellkunder og det er dårlig kommunikasjon. Som kunde er det viktig at du vet hva du vil ha og hva du trenger fra ditt hotell og ditt hotellrom. Dette må du spesifisere når du skal bestille rom, slik at du gir hotellet muligheten til å leve opp til dine forventninger. Da blir alle parter fornøyde og du får akkurat et slikt opphold som du ønsker.

Så det er mye du kan gjøre selv for at du skal få et så bra opphold som mulig i Oslo.